Кондитерський плунжер для мастики – це, мабуть, найнеобхідніший і зручніший інструмент для будь-якого кондитера – як для початківця, так і для професіонала. Плунжер – це вирубування з декоративним відбитком. У відмінності від звичайної кондитерської вирубування, плунжер здатний у багато разів скоротити час виготовлення необхідних вам елементів з цукрової пасти. Плунжер для мастики складається з вирубування (катер), на поверхні якого нанесений візерунок (тиснення), а також пружинного механізму (виштовхувача), який дозволяє легко і швидко витягнути готову фігурку з мастики. Як працювати з плунжерами:
- Добре розімніть мастику ;
- Посипте поверхню плунжера, з якою працюватимете, цукровою пудрою (чи змастіть жиром). Розкачайте мастику до стану листа. Виріжте в мастиці плунжером необхідну деталь і підніміть плунжер;
- Поки мастика знаходиться усередині плунжера і позбавтеся від надлишків мастики, якщо вони є;
- покладіть плунжер з мастикою на поверхню столу і натисніть на пружину, – це дозволить добре віддрукувати малюнок на вашому виробі;
- далі підніміть плунжер і знову натисніть на пружину щоб звільнити виріб з плунжера.
Якщо мастика прилипла до плунжера – це означає, що ви використали недостатню кількість пудри або жиру, не переживайте, розкачайте мастику і повторіть все з початку.
Розмір: 4 см, 3 см, 2,5 см.
Кількість штук: 3
Коментарі
Поки що немає відгуків.