Шоколад черний 55%, 0.5 кг
430,00 ₴ – 2100,00 ₴
Шоколад Delice D’or – це високоякісний продукт, виготовлений з добірних какао-бобів. Цей шоколад призначений для професійного використання в кондитерській справі, але підходить також і для домашнього приготування різних десертів та випічки.
Переваги:
- Виготовлений із добірних какао-бобів, забезпечує багатий та насичений смак.
- Підходить для різноманітних кондитерських та кулінарних виробів.
- Добре розтоплюється, змішується та легко інтегрується в рецепти.
- Забезпечує стабільний результат у кондитерських виробах.
Шоколад темний Delice D’or – це відмінний вибір для кондитерів та кулінарів, які цінують високу якість та неповторний смак у своїх виробах.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 2315 кДж/556 ккал.
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту:
- жири – 35 г (з них насичені – 21.1 г);
- вуглеводи – 50.4 г (з них цукру – 43.3 г);
- білки – 6.2 г;
- харчові волокна – 7.7 г.
Умови зберігання: Зберігати в оригінальній упаковці або в герметичному контейнері, у прохолодному сухому місці при температурі від 12 до 20°C. Захищати від вологи та різких змін температури.
Склад товару :
Какао терте, цукор, какао-масло, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор ванілін
На основі 0 відгуків
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
- Декор 508
- Шоколад, какао-продукти 42
- Харчові барвники 246
- Кондитерський інвентар 213
- Кондитерські лопатки 3
- Аерограф 1
- Шпателі кондитерські 18
- Все для морозива/ескімо 8
- Інструменти для роботи з мастикою 10
- Качалки 1
- Ацетатна стрічка 1
- Решітки для глазурування 2
- Поворотні столики 1
- Інше 5
- Вирубки 29
- Для кейк-попсів 3
- Кондитерські мішки 22
- Флористика 6
- Килимки для випічки 5
- Трафарети 16
- Кондитерські насадки 79
- Термометри 2
- Струни/Ніж для бісквіту 3
- Пакування 272
- Кондитерські форми 219
- Без категорії 15
- Кондитерські інгредієнти 233
- Інше 3
- Харчові добавки 27
- Кокосові продукти/Мак 5
- Айсинг 2
- Молоко згущене 3
- Молочна продукція 22
- Кондитерська глазур 23
- Концентровані пасти 15
- Ваніль/Ванільні стручки/Ароматизатори 24
- Заморожені ягоди та фрукти 7
- Мастика/марципан 22
- Сублімовані ягоди та фрукти/цукати 16
- Фруктові/ягідні пюре 25
- Горіхи/горіхові пасти/сухофрукти 32
- Борошно (мигдалеве, фісташкове, пшеничне) 7
- Харчовий друк 5
Схожі товари
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Молочний шоколад, виділяється своїм глибоким та теплим кольором, має гармонійно збалансований смак, в якому ідеально поєднуються яскраві ноти обсмажених какао-бобів, молока та спокусливої карамелі.
Ідеально поєднується з корицею, манго, граппою, лавандою, абрикосом, лавровим листом, лимоном, гвоздикою.
Має стандартну плинність, тому він ідеально підходить для виливки форм, глазурування і ароматизації мусів, ганашів, кремів, соусів тощо.
Вміст: мін. какао 33,6%, молока 20,8%, жир 36,2%.
Плинність (-●●●○○+)
Енергетична цінність: 563 Ккал.
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: – білки 7,0 г – жири 36,2 г – вуглеводи 50,9 г.
Термін придатності: 18 місяців.
Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху.
Температура зберігання: 12 – 20 °C.
Країна виробник: Бельгія.
Вміст: мін. какао продукту 35%, молока 20%, жир 36%. В’язкість (-●●●○○+)
Out of stock
Out of stock
Коментарі
Поки що немає відгуків.