Глюкозний сироп — специфічна солодка рідина без кольору і будь-якого запаху. Даний компонент затребуваний в декількох сферах. Він часто застосовується в кулінарії, а саме в кондитерському виробництві. Його додають в якості підсолоджувача, оскільки він містить 75-80% солодощі від звичайного цукру.
Патока в кондитерській промисловості надзвичайно затребувана саме з-за характерного високого коефіцієнта солодощі. При виготовленні кулінарної продукції виробів він дозволяє добитися необхідного ефекту, якщо додавати глюкозний сироп в правильних пропорціях. Крім усього іншого, з його допомогою можна:
- знизити точку замерзання різних продуктів (запобігається кристалізація води в лід);
- знизити ступінь солодощі готових продуктів;
- продовжити період зберігання солодощів (глюкоза застосовується в якості консерванта);
- утримати вологу всередині виробу, що особливо актуально для нуги, зефіру, мармеладу, пастили і т. д.;
- поглинути вологу з продуктів і утримувати її деякий час.
Фасування: власне.
Коментарі
Поки що немає відгуків.