Шоколад молочний 36% Delice D’or M740 ТМ MIR
440,00 грн – 2100,00 грн
440,00 грн – 2100,00 грн
Шоколад молочний Delice D’or М740 – це високоякісний продукт, виготовлений з добірних какао-бобів та молока. Він призначений для професійного використання в кондитерській справі, але також підходить і для домашнього приготування різних десертів та випічки.
Переваги:
- Виготовлений з добірних какао-бобів, забезпечує багатий і насичений смак.
- Підходить для різноманітних кондитерських та кулінарних виробів.
- Добре розтоплюється, змішується і легко інтегрується в рецепти.
- Забезпечує стабільний результат в кондитерських виробах.
Продукт має ніжний шоколадний смак з молочними нотами та легким карамельним відтінком й насиченим ароматом молока і какао.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 2291 кДж/549 ккал.
Харчова цінність на 100 г продукту:
- жири – 34 г (з них насичені – 20 г);
- вуглеводи – 53.5 г (з них цукри – 50 г);
- білки – 7 г;
- сіль – 0.2 г.
Умови зберігання: Зберігати в оригінальній упаковці або в герметичному контейнері, в прохолодному, сухому місці при температурі від 12 до 20°C. Захищати від вологи та різких змін температури.
Склад товару:
Цукор, какао-масло, молоко сухе незбиране, какао терте, молоко сухе знежирене, емульгатор (соєвий лецитин), сіль кухонна, ароматизатор ванілін
На основі 0 відгуків
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
- Шоколад, какао-продукти 54
- Харчові барвники 321
- Кондитерський інвентар 229
- Вирубки 31
- Аерограф 1
- Качалки 1
- Кондитерські мішки 22
- Все для морозива/ескімо 8
- Флористика 7
- Килимки для випічки 5
- Решітки для глазурування 2
- Трафарети 16
- Кондитерські насадки 83
- Інше 10
- Термометри 3
- Для кейк-попсів 3
- Кондитерські лопатки 3
- Шпателі кондитерські 18
- Інструменти для роботи з мастикою 10
- Ацетатна стрічка 1
- Поворотні столики 4
- Струни/Ніж для бісквіту 3
- Пакування 422
- Кондитерські форми 268
- Все для... 32
- Декор 832
- Без категорії 14
- Кондитерські інгредієнти 273
- Кокосові продукти/Мак 5
- Інше 4
- Харчові добавки 31
- Молоко згущене/Карамель 4
- Готові начинки 7
- Айсинг 1
- Молочна продукція 23
- Кондитерська глазур 23
- Концентровані пасти 20
- Ваніль/Ванільні стручки/Ароматизатори 30
- Заморожені ягоди та фрукти 8
- Мастика/марципан 22
- Сублімовані ягоди та пудри 20
- Фруктові/ягідні пюре 25
- Горіхи/горіхові пасти/сухофрукти 39
- Борошно (мигдалеве, фісташкове, пшеничне) 12
- Харчовий друк 133
- Важливо! Якщо ви замовляєте пакування для десертів (коробочки для тортиків
- Розмір 23 см.
- Розмір 25 см.
- Розмір 29 см.
- Розмір 30 см.
- Розмір 34 см.
- Розмір 50 см.
- Розмір 60 см.
- Ширина 9 см.
- Ширина 12 см.
- Ширина 12 см. В комплект входить кріплення.
- але не менше кількості - 5 шт.
- зефіру
- макарон
- тоді у вашому Кошику має бути не менше 5-ти одиниць з розділу Коробки. Коробки можуть бути одного або декількох видів
- тощо) з відправкою Нова пошта
- універсальні
Схожі товари
Out of stock
Out of stock
Рецепт N 811 – всесвітньо відомий інгредієнт, улюблений шоколад шеф-кондитерів. Один із справжніх рецептів Октава Каллебаута. Як і всі інші різновиди першокласного бельгійського шоколаду, він виготовлений із фірмової какао-суміші Wieze.
Обсмажування цілісних какао-бобів гарантує насичений смак какао та тонкі фруктові ноти.
Цей збалансований шоколад відмінно поєднується з різними інгредієнтами та підходить для різних цілей, включаючи кондитерські вироби, бісквіти, соуси та напої.
Щоразу гарантує відмінний результат.
: мін. какао 54,5%, жир 36,6%/
Плинність (-●●●○○+)
Енергетична цінність: 551 Ккал/
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: – білки 5,1 г – жири 36,6 г – вуглеводи 45,8 г/
Термін придатності: 24 місяці.
Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху.
Температура зберігання: 12 – 20 °C.
Країна виробник: Бельгія.
Out of stock
Out of stock
Молочний шоколад, виділяється своїм глибоким та теплим кольором, має гармонійно збалансований смак, в якому ідеально поєднуються яскраві ноти обсмажених какао-бобів, молока та спокусливої карамелі.
Ідеально поєднується з корицею, манго, граппою, лавандою, абрикосом, лавровим листом, лимоном, гвоздикою.
Має стандартну плинність, тому він ідеально підходить для виливки форм, глазурування і ароматизації мусів, ганашів, кремів, соусів тощо.
Вміст: мін. какао 33,6%, молока 20,8%, жир 36,2%.
Плинність (-●●●○○+)
Енергетична цінність: 563 Ккал.
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: – білки 7,0 г – жири 36,2 г – вуглеводи 50,9 г.
Термін придатності: 18 місяців.
Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху.
Температура зберігання: 12 – 20 °C.
Країна виробник: Бельгія.
Коментарі
Поки що немає відгуків.