Молочний шокоблок 36% Delice D’or М740, 1.2 кг
690,00 ₴
Опис :
Шоколад молочний 36%
Склад:
- молоко сухе
- какао терте
- суха молочна сироватка
- какао масло
- цукор
- емульгатор – лецитин соєвий, натуральний ванільний ароматизатор
- ароматизатор ванілін
- лактоза
- сіль кухонна
Застосування: Застосування у кондитерських виробах для покриттів, ганашей.
Умови зберігання : Зберігати при температурі (18 ± 5) °С та відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін зберігання : 12 місяців.
На основі 0 відгуків
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
- Все для... 30
- Декор 695
- Шоколад, какао-продукти 47
- Харчові барвники 282
- Кондитерський інвентар 223
- Кондитерські лопатки 3
- Шпателі кондитерські 18
- Струни/Ніж для бісквіту 3
- Інструменти для роботи з мастикою 10
- Аерограф 1
- Качалки 1
- Ацетатна стрічка 1
- Все для морозива/ескімо 8
- Поворотні столики 2
- Решітки для глазурування 2
- Вирубки 31
- Інше 7
- Кондитерські мішки 22
- Для кейк-попсів 3
- Флористика 7
- Килимки для випічки 5
- Трафарети 16
- Кондитерські насадки 83
- Термометри 2
- Пакування 324
- Кондитерські форми 257
- Без категорії 14
- Кондитерські інгредієнти 263
- Інше 4
- Харчові добавки 30
- Кокосові продукти/Мак 5
- Айсинг 1
- Молоко згущене/Карамель 4
- Молочна продукція 22
- Кондитерська глазур 23
- Концентровані пасти 20
- Ваніль/Ванільні стручки/Ароматизатори 30
- Заморожені ягоди та фрукти 8
- Мастика/марципан 22
- Сублімовані ягоди та пудри 20
- Фруктові/ягідні пюре 25
- Горіхи/горіхові пасти/сухофрукти 39
- Борошно (мигдалеве, фісташкове, пшеничне) 11
- Харчовий друк 49
- Важливо! Якщо ви замовляєте пакування для десертів (коробочки для тортиків
- Розмір 23 см.
- Розмір 25 см.
- Розмір 29 см.
- Розмір 30 см.
- Розмір 34 см.
- Розмір 50 см.
- Розмір 60 см.
- Ширина 9 см.
- Ширина 12 см.
- Ширина 12 см. В комплект входить кріплення.
- але не менше кількості - 5 шт.
- зефіру
- макарон
- тоді у вашому Кошику має бути не менше 5-ти одиниць з розділу Коробки. Коробки можуть бути одного або декількох видів
- тощо) з відправкою Нова пошта
- універсальні
Схожі товари
Out of stock
Рецепт N 811 – всесвітньо відомий інгредієнт, улюблений шоколад шеф-кондитерів. Один із справжніх рецептів Октава Каллебаута. Як і всі інші різновиди першокласного бельгійського шоколаду, він виготовлений із фірмової какао-суміші Wieze.
Обсмажування цілісних какао-бобів гарантує насичений смак какао та тонкі фруктові ноти.
Цей збалансований шоколад відмінно поєднується з різними інгредієнтами та підходить для різних цілей, включаючи кондитерські вироби, бісквіти, соуси та напої.
Щоразу гарантує відмінний результат.
: мін. какао 54,5%, жир 36,6%/
Плинність (-●●●○○+)
Енергетична цінність: 551 Ккал/
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: – білки 5,1 г – жири 36,6 г – вуглеводи 45,8 г/
Термін придатності: 24 місяці.
Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху.
Температура зберігання: 12 – 20 °C.
Країна виробник: Бельгія.
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Коментарі
Поки що немає відгуків.